Raju muutos majoituspuolella verattuna viime vuoteen

Lemmenloma2Hotel Bulevard Hangon myynninkasvun vertailu maaliskuu 2015 vs. maaliskuu 2016 kertoo ainakin jossain määrin laman selän taittumisesta. Olemme toki tehneet runsaasti markkinointiponnisteluja, olemme ottaneet käyttöön huippumodernin varausjärjestelmän ja kasvattaneet yhteistyötä hankolaisten yritysten kanssa.  Silti myynnin kasvu verrattuna viime vuoden maaliskuuhun yllätti meidät täydellisesti. Tällaisia yli 140% kuukausikasvuja emme osanneet edes kuvitella. Myös koko 1. kvarttaali oli samansuuntainen ja myynninkasvu verrattuna edellisen vuoden samaan ajan jaksoon on  87%. Tästä on hyvä jatkaa positiivisella mielellä kohti kesän rientoja.

14 Responses to Raju muutos majoituspuolella verattuna viime vuoteen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *